Hall extension

After approx. 1 year of construction period we moved to our new hall area in spring 2019.

The ever-rising order volume and the thus resulting increasing cramped working conditions required an extension of the production area. With the extension of the hall area of more than 1000 m² the work processes and the storage have been newly structured and thus made the production more rationally.

    
     
 

 © Calvin Foyer, 2018/19

 

 

We use cookies on our website. Some of them are essential for the operation of the site, while others help us to improve this site and the user experience (tracking cookies). You can decide for yourself whether you want to allow cookies or not. Please note that if you reject them, you may not be able to use all the functionalities of the site.